4 voordelen van een verouderde vloer

Een verouderde vloer geeft sfeer en karakter aan een woning. Hoewel de vloer er oud uit ziet is deze vloer eigenlijk gloednieuw. Ook neemt een verouderde vloer een aantal voordelen met zich mee.

Verouderde vloer

De vloerdelen van een parket worden getrommeld in een trommel met glas en steentjes. Hierdoor ontstaan kleine slijtage plekken en zitten er putjes en scheurtjes in. Het trommelen van vloerdelen kan met meerdere verschillende parketten. Zo zijn een tapis parket en een multiplank vloeren mogelijk als verouderde vloer. Belangrijk om te weten is dat bij deze vloeren de spijkergaatjes zichtbaar blijven en dat deze vloeren niet meer geschuurd en geolied kunnen worden.

Voordelen verouderde vloer

  • Beschadigingen De vloer is van nature al beschadigd, daardoor vallen nieuwe beschadigingen niet meer op. Ideaal dus voor restaurants, winkels en cafés.
  • Sfeer Een verouderde vloer doet niet onder voor een echte 100 jaar oude vloer. Beiden vloeren geven een rustieke en authentieke uitstraling aan uw interieur.
  • Andere kleur Door middel van beits kunnen verouderde vloeren een kleur gegeven worden  naar wens. Na verloop van tijd kan een houten vloer worden opgeschuurd en met een beits van een andere kleur worden voorzien.
  • Vloerverwarming en legpatronen Vloerverwarming is goed te combineren met een houten vloer. Ook als de vloer als tapis parket en in verschillende patronen wordt gelegd.

JPM Parket

JPM Parket heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van vloeren. Met vakmanschap en persoonlijke aandacht heeft JPM Parket al vele bijzondere vloeren gelegd. Geïnteresseerd in een verouderde vloer of één van onze andere vloeren? Neem eens een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op.

Meest recente berichten