PVC vloeren zijn ‘hot’. En niet voor niets, want een PVC vloer biedt vele voordelen. De afkorting ‘pvc’ staat voor polyvinylchloride, een materiaal dat wordt gebruikt in ontelbare producten. In pvc-buizen bijvoorbeeld, die elektrische bedrading bij elkaar houden. Een PVC vloer lijkt een beetje op zeil: het is net zo dun en soepel.

Wie kiest voor pvc als nieuwe houten vloer, kiest voor een zeer onderhoudsvriendelijke vloer met een harde toplaag. Ontdek de vele andere voordelen van een PVC vloer.

Voordelen van een PVC vloer

  1. PVC vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee. Vanwege het lange woonplezier is de vloer relatief goedkoop en goed betaalbaar.
  2. De vloeren zijn stil en geluiddempend. Daardoor zijn PVC vloeren geschikt voor allerlei soorten ruimtes, waaronder kantoren.
  3. PVC vloeren zijn vanwege de sterke toplaag zeer slijtvast. Ideaal voor een huishouden met kinderen of huisdieren. Een PVC vloer blijft mooi!
  4. De planken kunnen strak tegen de muur gelegd worden, waardoor geen platte plinten nodig zijn.
  5. Een PVC vloer is goed bestand tegen vocht en kan dus geplaatst worden in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.
  6. PVC vloeren nemen de kamertemperatuur aan en voelen daardoor altijd warm aan.
  7. Vloeren van PVC zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor zeer hygiënisch.

JPM Parket in Eindhoven

JPM Parket is dé parketspecialist uit Eindhoven en omstreken. Ben je op zoek naar een vloer maar heb je nog geen idee waar je voor wilt kiezen? Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen een houten vloer of een PVC vloer? Neem dan eens een kijkje in de showroom van JPM Parket in Eindhoven. De showroom kent 200 vierkante meter aan voorbeeldvloeren. In de showroom krijg je een goed beeld van de verschillende vloeren waaruit je kunt kiezen.

Interesse in een PVC vloer? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op! Naast PVC vloeren hebben we ook een ruim assortiment parketvloeren, waaronder tapisparket, lamelparket  en multiplankvloeren.

Neem contact op