De vloertrends van 2022

Vloertrends 2021

Het nieuwe jaar is nóg niet aangebroken, maar voor ons is het wel alvast tijd om te kijken naar de vloertrends van 2022. Zo kunt u in 2021 én 2022 een weloverwogen beslissing maken als het gaat om een nieuwe vloer. JPM Parket in Eindhoven helpt u graag!

PVC vloeren: mooi & veelzijdig

Kiest u voor een veelzijdige alleskunner, dan kiest u voor een pvc vloer. Pvc vloeren hebben een onderhoudsvriendelijk karakter en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en structuren. Zo kunt u op een goedkopere én onderhoudsvriendelijke manier bijvoorbeeld  kiezen voor een betonlook vloer of een houtlookvloer. De variatie mogelijkheden maakt de pvc vloer een aantrekkelijke en populaire keuze in vele huishoudens.

Om de pvc vloer slijtvast én geluiddempend te maken, wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde filmlaag. Hierdoor is de vloersoort in alle omgevingen toe te passen, zélfs in huishoudens met kleine kinderen en huisdieren. Door alle voordelen van de pvc vloer zal deze niet zo snel verdwijnen uit de vloertrends!

Laminaat vloeren: stijl & onderhoudsvriendelijk

In 2020 was het de meest gekozen vloersoort van allemaal en daardoor niet weg te denken uit de trends voor 2022: laminaat. Met een laminaatvloer kunt u alle kanten op én heeft u weinig onderhoud. De verschillende kleuren laminaat zorgen ervoor dat er altijd een soort is die past bij uw wensen en interieur. Daarnaast kan laminaat, net zoals hout, gelegd worden in het populaire visgraatpatroon.

Laminaat is in de loop der jaren zo doorontwikkeld dat het bijna niet meer te onderscheiden is van massief parket. Daarnaast is het een van de meest voordelige vloersoorten. Wilt u meer weten over laminaat vloeren? 

Houten vloeren: authentiek & echt

Bovenstaande populaire keuzes geven u de mogelijkheid om een houten vloer na te bootsen. Maar bij JPM Parket in Eindhoven hebben wij verschillende soorten houten vloeren in ons assortiment voor een authentieke uitstraling van uw woning. Een van onze populairste keuzes zijn verouderde vloeren. Dit zijn nieuwe houten vloeren die door een speciale bewerking oud lijken voor een echt én authentieke sfeer.

De vloertrends van 2022 bij JPM Parket in Eindhoven

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer volgens de laatste trends? JPM Parket in Eindhoven is gespecialiseerd in het leggen van pvc vloeren, laminaat vloeren en houten vloeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in onze showroom van 200 vierkante meter!

Meest recente berichten