Multiplankvloeren van Veno

veno multiplank

Bij JPM Parket werken we uitsluitend met hoge kwaliteit vloeren. Zo weet je zeker dat de vloer die jij aanschaft, een lange levensduur heeft en tegen een stootje kan. Daarom werken we voor onze multiplankvloeren samen met Veno Wood!

Waarom Veno Wood vloeren?

Veno Wood Flooring is een hecht familiebedrijf waar houtbewerking door de aderen stroomt. Duurzame relaties staan voorop, zodat de klant zeker weet dat de vloer lang mee gaat én goed is voor het milieu. Hoe we dit zeker weten? Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van topkwaliteit Europees eikenhout wat afkomstig is uit verantwoorde kap dat 100% traceerbaar is. Daarnaast wordt de volledige productie van de vloeren op Nederlandse bodem uitgevoerd. Kies je voor Venovloeren, dan kies je voor 100% made in Holland!

Kies voor Veno Wood multiplankvloeren!

De multiplankenvloeren van Veno Wood zijn verkrijgbaar in verschillende maten, sorteringen en afwerkingen. Zo weet je zeker dat je een vloer kunt kiezen die volledig aansluit op jouw interieur. Daarom kies je voor een multiplankvloer van Veno Wood bij JPM Parket!

Kenmerken Veno Wood vloeren

 • Een scherpe prijs
  De Veno Wood vloeren zijn niet alleen goed voor het milieu, ze hebben ook een scherpe prijs waardoor het een uitstekende keuze is voor je portemonnee.

 • Verschillende sorteringen
  De houten planken worden vooraf gesorteerd op soort. Zo kun je kiezen voor een vloer met een grove sortering, verfijnde sortering en zeer verfijnde sortering. Dit wil zeggen dat je planken hebt waar grote noesten en scheurtjes in zitten (grove sortering) en planken waar juist minder noesten en scheurtjes in zitten. Voor ieder wat wils!

 • Topkwaliteit én duurzaam Europees eikenhout
  Het hout dat wordt gebruikt voor de Veno planken is 100% traceerbaar, hierdoor kunnen we garanderen dat jouw gekozen vloer een duurzame keuze is.

 • Geschikt voor grote en kleine ruimtes
  De multiplanken zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. De klassieke uitstraling van de vloer zorgt ervoor dat elke ruimte een positieve indruk achterlaat. Wil je graag een grove sortering plank? Dan adviseren wij wel om dit voornamelijk te leggen in wat grotere ruimtes, de planken ogen namelijk wat drukker dan planken met een fijnere sortering. Beschik je over een hele grote ruimte? Informeer dan bij onze specialisten naar de exclusieve XXL planken met een maximale lengte van maar liefst 13 meter! Hiermee geef jij jouw ruimte een unieke, grootse uitstraling!

 • 100% made in Holland
  Alle planken worden bij Veno geproduceerd in hun eigen fabriek. Het gehele productieproces, vanaf het sorteren van de juiste planken tot het aanbrengen van de laatste olielaag, wordt uitgevoerd en gemonitord in het geavanceerde machinepark in Drachten. Hiermee heeft Veno met recht het label 100% made in Holland.

 • Leverbaar in meerdere kleuropties
  De mulitplankvloeren bij JPM Parket zijn leverbaar in diverse kleuropties. De kleurmogelijkheden zijn afhankelijk van de soort plank die wordt gekozen. Kies je voor een grove sortering? Dan zijn vrijwel alle kleurafwerkingen mogelijk. Kies je voor een fijnere sortering? Ook dan heb je de keuze uit meerdere kleuren, maar wel nét wat beperkter. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom!

Multiplankvloeren

Met een multiplankvloer kies je voor een prachtige, kwalitatief sterke houten vloer. Een multiplankvloer kent veel voordelen, waaronder de warmtedoorlatendheid waardoor de vloer een uitstekende keuze is in combinatie met een vloerverwarming. Maar dat is niet alles!

Voordelen multiplankvloeren

 • De multiplankvloeren van JPM Parket zijn een zeer duurzame keuze.
 • De verschillende lagen van de vloer zorgt ervoor dat er een stuk minder loopgeluiden te horen zijn.
 • Heb je een beperkt budget? Dan is een multiplankvloer een goed alternatief voor een massief houten vloer. Het geeft dezelfde uitstraling, maar je bent een stuk voordeliger uit.
 • Ook met een multiplank kun je kiezen uit verschillende legpatronen, zoals een visgraatpatroon of Hongaarsepunt bijvoorbeeld.


Wil je meer weten over onze multiplankvloeren? Op onze pagina over multiplankvloeren vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je alsnog vragen? Dan staan onze specialisten uiteraard voor je klaar, zowel telefonisch als in onze showroom in Eindhoven!

Veno multiplankvloeren bij JPM Parket in Eindhoven

Om jou van de beste multiplankvloer te voorzien, werken wij samen het Nederlandse merk Veno Wood. Duurzaamheid en houtbewerking staan bij Veno hoog in het vaandel, dat maakt deze samenwerking voor ons zo interessant. Veno Woord produceert alle planken van de multiplankvloer in Nederland, van het sorteren van het hout tot het aanbrengen van de allerlaatste olielaag.

Kies je voor een multiplankvloer bij JPM Parket, dan kies je voor een 100% made in Holland vloer mét duurzame materialen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Meer weten over Veno Wood? Lees snel verder!

Meest recente berichten