Parket schuren Eindhoven

Het leggen van een parketvloer in je woning is een behoorlijke investering. Ondanks nauwkeurig onderhoud kan het toch zo zijn dat je vloer na zoveel jaar wel een opknapbeurt kan gebruiken. Krasjes, putjes, kleurverschillen of oneffenheden? Laat je parketvloer schuren door JPM Parket in Eindhoven! 
We kunnen de vloer onderhouden door deze te lakken of bewerken met een olie, maar we kunnen de vloer ook schuren. Door de vloer te schuren verdwijnen putjes en krasjes als sneeuw voor de zon. De diepere putjes vullen we op met vloeibaar hout. Vloeibaar houten maken we door stof op te vangen en te mengen met epoxyhars. Het vloeibare hout vult gaatjes en kieren in exact de goede kleur. Met de juiste kennis, materialen en vakkundigheid kunnen wij je parket schuren en behandelen waardoor je vloer er weer als nieuw uitziet!

Wat we naast parket schuren nog meer doen

Naast het schuren van je parketvloer kun je bij JPM parket ook terecht voor een nieuwe vloer. We hebben verschillende houten vloeren, zoals lamelparketmultiplankvloerentapisparket en verouderde parketvloeren. Alle vloeren hebben hun eigen stijl en geven een unieke sfeer aan de ruimte. Wil je meer weten over de verschillende vloeren? Breng een bezoekje aan onze showroom! Naast houten vloeren verkopen we ook laminaat en PVC-vloeren. We geven je graag advies over de verschillende vloeren en mogelijkheden.

Onderhoud parket

Door een parketvloer goed te onderhouden gaat deze langer mee. In het onderhouden van tapisparket en multiplankparket kun je kiezen voor reiniging met lak of olie, eventueel in combinatie met beits. Wat is precies het verschil? Lak ligt op het hout en dicht het hout af. Dat maakt het hout minder kwetsbaar voor beschadiging en verkleuring. Onderhoudsolie dringt juist door in het hout. Hierdoor blijft het hout ademen en is de vloer gevoeliger voor vocht en verkleuring. Met beits zorg je voor verdieping van de kleur en kun je kiezen voor een kleuraccent. Het is niet zo dat beits je houten vloer extra beschermt. Daarom worden vloeren na het beitsen altijd nog gelakt of geolied.

JPM Parket Eindhoven

JPM Parket is dé parketspecialist uit Eindhoven en omstreken. Ben je op zoek naar een nieuwe parketvloer maar heb je nog geen idee waar je voor wilt kiezen? Kom langs in de showroom in Eindhoven. In de showroom krijg je een goed beeld van de verschillende vloeren waaruit je kunt kiezen. We geven je graag advies over de verschillende vloeren! Je kunt ons als vloerspecialisten natuurlijk ook vragen bij je thuis te komen kijken. Op die manier kunnen wij goed inschatten wat past bij je smaak en wat binnenshuis mogelijk is. Tijdens het bezoek brengen we stalen mee, zodat je direct kunt aangeven welke houtsoort jouw voorkeur heeft. Het materiaal van onze parketvloeren komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van het FSC-keurmerk.

Geïnteresseerd in een parketvloer van JPM Parket? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op! Naast tapisparket hebben we ook multiplankvloerenlamelparket, PVC en laminaatvloeren.

Meest recente berichten