jpm logo 6

Parketvloer Eindhoven

Vloertrends 2019
Met de parketvloeren van JPM Parket uit Eindhoven maak je van je huis een gezellig thuis! We hebben verschillende parketvloeren, zoals lamelparket, multiplankvloeren, tapisparket en verouderde parketvloeren. Alle vloeren hebben hun eigen stijl en geven een unieke sfeer aan de ruimte. Wil je meer weten over de verschillende vloeren of twijfel je over de houtsoort? Kom gerust eens langs in onze showroom in Eindhoven om de verschillende parketvloeren in het echt te bekijken.

Waarom een parketvloer?

Een parketvloer bestaat uit houtdelen en is in tegenstelling tot laminaat gemaakt van echt hout. Als we het hebben over een parketvloer kunnen we het in twee categorieën verdelen: massief parket of lamelparket.  Massief parket bestaat uit één plank hout, waarin een groef en messing geslepen worden. Lamelparket bestaat uit houten planken die opgebouwd zijn uit meerdere lagen kruislings verlijmd hout. De toplaag bestaat uit hardhout, de middenlaag uit vurenhout en de onderlaag bestaat uit een dun laagje populier of vurenhout.Ondanks de opkomst van laminaat en PVC blijven parketvloeren onverminderd populair. Het past in elk type interieur en geeft een warm en natuurlijk gevoel. Daarnaast hebben houten vloeren een lange levensduur; het is een investering in de toekomst. Een parketvloer is duurzaam maar ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Eens in de zoveel tijd heeft de vloer een onderhoudsbeurt nodig, maar door dit goed bij te houden kan een houten vloer een leven lang mee. Hoe mooi de laminaat- en PVC-vloeren tegenwoordig ook zijn, niets gaat boven een echte parketvloer.

JPM Parket Eindhoven

JPM Parket is opgericht in 2013. Ook voor die tijd zat eigenaar Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.Het materiaal van onze parketvloeren komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van het FSC-keurmerk. De parketvloeren gaan prima samen met vloerverwarming.Geïnteresseerd in een parketvloer? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!