Traprenovatie Eindhoven

Is uw trap toe aan een renovatie? Dan bent u bij JPM Parket in Eindhoven aan het juiste adres! Elke trap is op den duur toe aan een opknapbeurt. Door een renovatie kan uw trap er weer tegen aan én creëert u een nieuwe look en feel in uw woning. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Traprenovatie met hout

Wanneer u kiest voor een traprenovatie met hout kunt u kiezen uit onze geselecteerde houtsoorten. Zodra u de gewenste houtsoort heeft gekozen, adviseren wij u graag over de beste afwerking voor het materiaal. Hierbij kijken we uiteraard ook naar uw wensen. U kunt kiezen uit oliën, waxen, polijsten en lakken.

Traprenovatie met laminaat of PVC

Geen fan van een houten trap? Geen probleem! Bij JPM Parket kunt u ook kiezen voor een traprenovatie met laminaat of PVC.

Laminaat

Laminaat is multifunctioneel en kan op elke ondergrond geplaatst worden, mits er een ondervloer onder ligt of ondergelegd kan worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren. Zo is er altijd een optie die past bij uw wensen.

PVC

PVC is ijzersterk, onderhoudsvriendelijk en niet onbelangrijk: muisstil. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor een PVC-trapbekleding. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Verlengstuk van uw vloer

Wanneer u ervoor kiest de trap te laten renoveren, kunt u de trap precies laten aansluiten bij uw vloer. Hierdoor is het als het ware een verlengstuk van uw vloer en woning. Wilt u liever een statement maken met uw trap? Geen probleem! U kunt er ook voor kiezen om een hele andere afwerking of materiaalsoort te kiezen dan uw vloer, zodat uw trap opvalt.

Traprenovatie door JPM Parket in Eindhoven

JPM Parket in Eindhoven helpt u graag bij uw traprenovatie. We komen graag bij u langs om uw trap te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Tevens kunt u langskomen in de showroom om de materiaalsoorten en afwerkingen te bekijken. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons voor meer informatie!

Meest recente berichten