Is jouw trap aan een renovatie toe? Laat de trap renoveren door JPM Parket in Eindhoven! Een trap laten renoveren is een klus die eenvoudig is uit te voeren en tegelijkertijd direct een heel ander resultaat geeft. Je trap krijgt een nieuwe uitstraling en dat is een waardevolle aanvulling op je woning. Voor iedere trap komen we met een passende oplossing.

Veilig en professioneel

Wanneer je ervoor kiest de trap te laten renoveren, weet dan dat je tegelijkertijd profielen kunt aanbrengen op de treden. We frezen de treden daarbij enigszins in, zodat het profiel van metaal of rubber verzonken ligt in de tree. Zo voorkom je dat jij of een van je huisgenoten een lelijke schuiver maakt.

Een trap renoveren in Eindhoven

Is het hoog tijd dat uw trap eens goed onder handen wordt genomen? Voor een traprenovatie in omgeving Eindhoven neemt u contact op met JPM Parket. Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf dat al heel wat trappen onder handen heeft genomen.

Kom langs in de showroom om de verschillende houtsoorten te bekijken. Je kunt ons als vloerspecialisten natuurlijk ook vragen eens bij je thuis naar de trap te komen kijken. Op die manier kan goed worden ingeschat wat past bij je smaak en wat mogelijk is. Tijdens het bezoek brengen we stalen mee, zodat je direct kunt aangeven welke houtsoort jouw voorkeur heeft.

Neem contact met ons op