Op zoek naar een visgraatvloer in Eindhoven? Bij JPM Parket uit Eindhoven ben je aan het juiste adres. De visgraatvloer is misschien wel de populairste vloer van Nederland op dit moment. Door het tijdloze en traditionele patroon is het een vloer die jaren mee kan.

Houten visgraatvloer Eindhoven

Voor een visgraatvloer wordt vaak gebruik gemaakt van traditioneel parket. Onder traditioneel parket valt tapis parket en Bourgogne parket. Tapis parket bestaat uit massieve houten planken met een dikte van 6 tot 9 mm en een breedte van 7 tot 12 cm. Bourgogne parket is iets groter dan tapis parket met een dikte vanaf 9 mm en een maximale breedte tot 25 mm. De dikte van de toplaag zorgt ervoor dat deze vloeren meerdere malen geschuurd en gelakt kunnen worden waardoor de vloer jaren mee kan.

Deze houten plankjes worden los tegen elkaar gelegd en direct verlijmd op de ondervloer of kunnen zelfs zwevend gelegd worden. Door deze manier van leggen wordt deze vloer als stabielste vloer gelabeld.

PVC visgraatvloer

Voor meer gemak is het ook mogelijk om een visgraatvloer van PVC te laten plaatsen. Zo ervaar je van uiterlijk van het visgraatpatroon en geniet je van de voordelen van een PVC vloer.

Voordelen van een visgraatvloer

Voor een visgraatvloer kan er gebruik gemaakt worden van vele verschillende houtsoorten.  Daarnaast kan de vloer ook geolied, gelakt of in de was gezet worden. Het is zelfs mogelijk om een houten vloer een verouderde look te geven waardoor er een authentieke sfeer ontstaat. Bij deze verouderde vloer vallen beschadigingen minder op. Ideaal voor een gezin met kinderen.

JPM Parket Eindhoven

JPM Parket is dé parketspecialist uit Eindhoven en omstreken. Ben je op zoek naar een vloer maar heb je nog geen idee waar je voor wilt kiezen? Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen een houten vloer of een PVC vloer? Kom dan eens langs in onze showroom. De showroom kent 200 vierkante meter aan voorbeeldvloeren. In de showroom krijg je een goed beeld van de verschillende vloeren waaruit je kunt kiezen

Neem contact op