jpm logo 6

Vloer laten leggen in Helmond

Woon je in Helmond en ben je op zoek naar een nieuwe vloer?

Een nieuwe vloer in Helmond

Woon je in Helmond en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? JPM Parket heeft een showroom in Eindhoven, wat op een steenworp afstand ligt van Helmond. Onderdeel van onze service is het leggen van vloeren bij jouw thuis, ook in Helmond! De eerlijke en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat je bij JPM altijd een duurzame en bewuste keuze maakt als het gaat om kwaliteitsvloeren. Benieuwd welke vloeren wij leggen en in welke patronen? Dat leggen we je graag uit!

Vloeren merken

JPM Parket werkt samen met Ceco vloeren en Meister vloeren. Deze kwaliteitsvloeren staan hoog aangeschreven en passen daarom perfect in ons assortiment. 

Ceco Vloeren in Helmond

Ceco staat bekend om sterke en slijtvaste vloeren die niet krimpen of uitzetten. Naast de woonruimtes, doen de vloeren van Ceco het ook goed in de badkamer! Ceco werkt veel met vloeren van kurk, dit heeft veel voordelen. De vloeren zijn gemaakte van een duurzame grondstof. Daarnaast worden deze vloeren digitaal bedrukt waardoor elk design mogelijk is. Kurk houdt beter warmte vast en dempt trillingen en geluid van 18 dB. Heb je vloerverwarming? Ook dan zijn deze kurkvloeren uitermate geschikt.

Meister laminaat in Helmond

Meister laminaat staat bekend om de lange levensduur en de milieuvriendelijke samenstelling. Meister laminaat is beschikbaar in meer dan 80 kleuren en bestaat voor 95% uit natuurlijke grondstoffen. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Een ideale keuze dus voor jouw nieuwe vloer in Helmond.

Houtsoorten

JPM Parket heeft 200 m2 aan showroom met honderden voorbeeld vloeren. In onze showroom vind je diverse soorten vloeren terug:


Benieuwd welke houtsoort het beste in jouw huis past? Wij geven je graag passend advies over de vloeren. Heb je vloerverwarming of wil je juist een vloer die goed tegen krassen kan? Wij hebben een speciale selectie vloeren voor je. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Legpatronen

Wil je jouw vloer laten leggen in Helmond? Deze legpatronen leggen wij bij je thuis:

  • Kruisverband
  • Halfsteens vierkant
  • Halfsteens rechthoek
  • Elleboog
  • Wild verband recht
  • Wild verband
  • Diagonaal
  • Visgraat
  • Hongaarse punt

Wil je meer uitleg of een ander legpatroon? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag al jouw vragen over legpatronen.

Waar in Helmond leggen wij vloeren?

 

Woon je in Helmond en raak je geïnspireerd door authentieke kastelen of de historische binnenstad? JPM Parket heeft altijd een vloer die bij jouw wensen past. Wij leggen de vloeren in de binnenstad, Noord, Oost, West en Warande. 

Ook de buitenwijken als ’t Hout, Brandevoort en Stiphout in Helmond behoren tot de opties. Woon je net ten oosten van Helmond in de wijken Brouwhuis, Rijpelberg of Dierdonk? Geen probleem! 

Plan een afspraak in en wij verzorgen het leggen van jouw vloer in Helmond van A tot Z.

 

Offerte op maat

JPM Parket maakt graag een offerte op maat. Afhankelijk van het type vloer, het legpatroon en de vierkante meters maken wij een complete prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je ervan verzekerd dat jouw vloer gelegd wordt door een specialist met jaren ervaring.

De vloer laten doortrekken over de trap? Ook dat kan en dit kan ook meegenomen worden in de offerte op maat. 

Kwaliteit voorop

Showroom JPM Parket

Op minder dan 20 minuten rij-afstand van Helmond vind je onze 200 m2 showroom in Eindhoven. Via de A270 is onze showroom makkelijk bereikbaar. Met talloze voorbeeld vloeren voorzien wij je graag van passend advies voor jouw nieuwe vloer. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Met 10 jaar ervaring zorgen wij voor een persoonlijke benadering en nemen wij graag de tijd voor je.