Project omschrijving

Traprenovatie

Kies op deze manier voor een veilige oplossing en een fris uiterlijk.

Een trap laten renoveren is een klus die eenvoudig is uit te voeren en tegelijkertijd direct een heel ander resultaat geeft. Je trap krijgt een nieuwe uitstraling en dat is een waardevolle aanvulling op je woning. Voor iedere trap komen we met een passende oplossing.

Wanneer je ervoor kiest de trap te laten renoveren, weet dan dat je tegelijkertijd profielen kunt aanbrengen op de treden. We frezen de treden daarbij enigszins in, zodat het profiel van metaal of rubber verzonken ligt in de tree. Zo voorkom je dat jij of één van je huisgenoten een lelijke schuiver maken.

Behalve de treden kun je ook de zijkanten van de trap laten ‘bekleden’ met massief hout of multiplankparket. De mogelijkheden voor het uiterlijk van je trap en het renoveren daarvan zijn heel divers, daarom adviseren we je graag over het soort materiaal dat het beste past bij jouw situatie. Samen zorgen we dat de trap in je woning niet alleen veilig, maar ook heel erg mooi is.

Ik wil mijn trap renoveren
Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Wil je een mooie nieuwe vloer? Je oude vloer een nieuw leven inblazen door deze te laten schuren of wil je je trap laten bekleden zodat deze weer mooi en veilig is?

NEEM CONTACT OP