Vloerrenovatie in Eindhoven

Vloerrenovatie in Eindhoven
Vloerrenovatie nodig in Eindhoven? Ziet uw vloer er niet meer zo mooi uit als u zou willen? Of wilt u de waarde van uw huis verhogen? Wellicht is een vloerrenovatie een optie om uw vloer weer in topconditie te krijgen. Een vloerrenovatie is altijd goedkoper en kost vaak minder tijd dan het leggen van een nieuwe vloer. Voor een vloerrenovatie in Eindhoven bent u bij JPM Parket aan het juiste adres.

Vloerrenovatie

Houten vloeren zullen naar verloop van tijd minder mooi worden. De toplaag ziet er dof uit of is soms versleten. Een goede manier om deze problemen te verhelpen is vloerrenovatie. Een vloerrenovatie begint bij het schuren van de vloer. Door gebruik te maken van speciale schuurmachine wordt met precisiewerk een dun laagje van de vloer geschuurd. Hiermee worden krassen en/of oude lakresten verwijderd.Vervolgens kan het polijsten beginnen. Hiermee worden eventuele schuurkrasjes weggehaald. De vloer wordt tevens klaargemaakt om af te werken met olie of lak.De afwerking van uw houten vloer kan dus gedaan worden met olie of lak. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Een afwerking met olie zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling omdat de nadruk op de nerven komt te liggen. Dit type afwerking zorgt echter wel voor meer onderhoud in de toekomst. De afwerking met lak is minder onderhoudsgevoelig en geeft meer glans aan uw vloer.Een net geschuurde vloer is zeker 10 jaar in topconditie voordat deze opnieuw geschuurd hoeft te worden. Voordeel van een houten vloer is dat de toplaag relatief dik is en daardoor vaker geschuurd kan worden. Het polijsten en lakken van de vloer is afhankelijk van de slijtage van de vloer.

Voordelen van een vloerrenovatie

De voordelen van een vloerrenovatie door een vakman heeft een aantal voordelen ten opzichte van een nieuwe vloer. • Minder tijd Renoveren kost (bijna) altijd minder tijd dan het plaatsen van een nieuwe vloer. Omdat de huidige vloer geschuurd, gepolijst en afgewerkt wordt is uw vloerrenovatie binnen één dag gerealiseerd. • De kosten Vloerrenovatie is goedkoper dan een nieuwe vloer omdat er minder manuren nodig zijn. • Levensduur Door goed onderhoud te laten plegen zal de levensduur van uw vloer worden verlengd. • Uitstraling Een vloer is een belangrijk onderdeel van het interieur. Een mooi onderhouden vloer zal nog meer uitstraling geven aan het interieur en kan de waarde van uw huis verhogen.

JPM Parket

Vloerrenovatie in Eindhoven heeft dus een aantal voordelen en kan ook snel worden uitgevoerd door de experts zodat u er weer snel van kan genieten. De vakmensen van JPM Parket Eindhoven neemt deze klus dan ook graag van u over voor het beste resultaat.

Meest recente berichten