jpm logo 6

4 voordelen van een houten vloer

Houten vloer
Waarom zou u voor een houten vloer in uw woning kiezen? JPM Parket is de parketspecialist en legt houten vloeren in Eindhoven en omstreken. Wij hebben een groot assortiment aan houtsoorten, waar voor u zeker wat tussen zit. Wij zijn al overtuigt van de kwaliteiten van houten vloeren. Bekijk hieronder de 4 voordelen van een houten vloer.

1.       Duurzaam

Houten vloeren zijn erg duurzaam, dit is een van de grootste voordelen. Ze gaan lang mee én kunnen  intensief gebruikt worden. Krassen en deuken zijn door de jaren heen bijna niet te voorkomen. Gelukkig kunnen deze er weer uitgeschuurd worden. Houten vloeren kunnen in hun levensduur meerdere keren geschuurd en afgewerkt worden en gaan zo weer een ronde mee. Een houten vloer hoeft niet herstelt te worden. Door deuken en krassen lijkt het een verouderde vloer. JPM Parket heeft deze authentieke vloeren ook in het assortiment. Een houten vloer is een goede investering om jarenlang plezier van te hebben!

2.       Sfeervol

Een houten vloer geeft een knusse en warme sfeer aan uw woning. Elke houten vloer heeft zijn eigen karakter en geeft vorm aan de woning. Dat komt door de unieke combinatie van nerven, sortering en kleur. Het voordeel is dat u het kan samenstellen naar uw wensen. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan houtsoorten, verschillende kleuren en legpatronen is het geen probleem om de juiste vloer bij uw woning te vinden.

3.       Makkelijk onderhoud

Er wordt vaak gedacht dat een houten vloer veel onderhoud vraagt. Dat is niet waar! Laminaat, PVC en houten vloeren zijn makkelijker schoon te houden dan bijvoorbeeld tapijt. Zeker in een huishouden met kinderen waar wel eens geknoeid wordt. Belangrijk is u oplet met zand in de woning, dit zorgt al snel voor krassen op de vloer. Regelmatig even stofzuigen met de stofzuigerborstel is al genoeg. Om uw houten vloer grondig te schoon te maken, gebruikt u Bona Deep Clean Solution. De unieke formule maakt effectief schoon en verwijdert hardnekkige strepen, zonder dat het hout verkleurt. Maak uw houten vloer niet te vochtig tijdens het schoonmaken.

4.       Allergievriendelijk

Er zijn veel mensen die allergisch zijn voor stof en huisstofmijt. Een gladde vloer trekt over het algemeen minder stof aan en is makkelijk stofvrij te houden. Ook haren van huisdieren zijn gemakkelijk van de vloer te verwijderen.

Houten vloer JPM Parket Eindhoven

Overtuigt van de voordelen van een houten vloer? Bij JPM Parket kunt u kiezen tussen lamelparket, tapisparket, multiplankvloer en verouderde vloeren. Na aanschaf van een houten vloer kunnen wij u ook helpen bij onderhoud en renovatie van uw vloer.Bent u toch niet overtuigt van een houten vloeren? In ons assortiment hebben we ook PVC en laminaat vloeren. Neem een kijkje in onze Showroom in Eindhoven. De showroom kent 200 vierkante meter aan voorbeeldvloeren. U krijgt een goed beeld van de verschillende vloeren die wij hebben en er zit vast iets voor u tussen!