JPM Parket in Eindhoven legt en schuurt vloeren

Wij leggen als parketspecialist authentieke houten vloeren bij je thuis of in je bedrijfspand.

Je wilt graag een houten vloer van een parketspecialist in je woning of bedrijfsruimte laten leggen. Echter heb je nog geen idee welke houtsoort je gaat kiezen. Neem dan eens een kijkje in de showroom van JPM Parket in Eindhoven. De showroom kent 200 vierkante meter aan voorbeeldvloeren. In de showroom krijg je een goed beeld van de verschillende vloeren waaruit je kunt kiezen.

Ben je er uit?

Onze werkwijze

Dan zetten we je wensen op papier: het type parket, de gewenste houtsoort, het type behandeling, het aantal vierkante meters en de prijs. Tot zover ben je nergens toe verplicht. Wanneer JPM Parket je vloer mag leveren en leggen, heb je gedurende het hele traject één contactpersoon en dat is eigenaar Jean-Pierre van de Moosdijk. Het is mogelijk dat hij tijdens het leggen van de vloer geholpen wordt door een andere parketspecialist. JPM Parket is opgericht in 2013. Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.

Wie kiest voor parketvloeren in de woning maakt van ieder vertrek een thuis. Hout is van alle tijden, maar het is de specifieke houtsoort waarvoor mensen een speciale voorkeur kunnen hebben. De vloeren van JPM Parket zijn gemaakt van eerlijk en natuurlijk materiaal.

Het materiaal komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van het FSC-keurmerk. De parketvloeren gaan prima samen met vloerverwarming. Deze website vertelt je over de verschillende vloeren waaraan we je kunnen helpen en die we bij je kunnen komen leggen. Het aanbod varieert van tapisparket tot multiplank en van lamelparket tot verouderde vloeren.

Behalve voor een nieuwe vloer kun je er ook voor kiezen een vloer nieuw leven in te blazen. Ons team kan parketvloeren stofvrij voor je schuren en daarna behandelen met lak, beits of olie. Het laten bekleden van een trap zodat deze weer mooi en ook veilig is, behoort tevens tot de mogelijkheden.

SHOWROOM

De vloerspecialist.

Je kunt ons als vloerspecialisten natuurlijk ook vragen eens bij je thuis te komen kijken. Op die manier kan goed worden ingeschat wat past bij je smaak en wat binnenshuis mogelijk is. Tijdens het bezoek brengen we stalen mee, zodat je direct kunt aangeven welke houtsoort jouw voorkeur heeft. Mocht je nog geen keuze kunnen maken of wil je nog meer zien, dan maken we een monsterboard. We kunnen ook samen een bezoek brengen aan de groothandel of een kijkje nemen op een adres met een JPM-parketvloer.

Wij werken veel samen Hypodomus

Wij werken veel samen Hypodomus, Een Hypodomus Makelaar ontzorgt en helpt met de aan- of verkoop van je huis.

Bekijk hier wat Hypodomus nog meer voor je kan betekenen.

hypodomus

JPM Parket in Eindhoven legt en schuurt vloeren

Kies hieronder een dienst waar je meer over wilt weten
Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.