Lamelparket

Het is goed om te weten dat een lamelparket zwevend wordt aangebracht, waardoor deze makkelijk kan worden verhuisd naar een andere woning.

Lamelparket informatie

De 3,6 mm dikke toplaag van lamelparket wordt kruislings verlijmd op een ondervloer van kleine stroken. Doordat de stroken van de ondervloer haaks op de toplaag staan, heeft de vloer amper de ruimte om te ‘werken’. De keuze uit toplagen zijn eindeloos, want je kunt kiezen uit alle (hard)houtsoorten die er zijn. De stroken zijn meestal 19 cm breed en 220 cm lang.

Houd je van houten vloeren maar huur je een woonruimte en moet je deze straks weer kaal opleveren? Dan is het goed om te weten dat een lamelparket zwevend wordt aangebracht, waardoor deze makkelijk kan worden verhuisd naar een andere woning.

Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.