jpm logo 6

Lamelparket

Ben je op zoek naar een houten vloer? Overweeg dan zeker lamelparket.

Dit is één van de meest verkochte vloeren en mateloos populair. In onze showroom vind je een breed aanbod lamelparket.

Aanbod van lamelparket vloeren

Onze lamelparket vloeren zijn onder andere afkomstig van Kärhs. De vloeren van Kärhs bieden een uitstekende Zweedse kwaliteit. In onze showroom zijn deze vloeren terug te vinden in tal van mogelijkheden, kleuren, afwerking en lagen. 

De meeste vloeren bestaan uit een 2-strook of 3-strook lamelparket. Dit heeft alles te maken met de breedte van de plank. De meest bekende planken zijn van de Lumen Collection, door de ultra matte afwerking geeft dit een prachtig beeld in huis. 

Bij een 1-strooks lamelparket komt vooral de Capital Collection terug. Deze vloeren zijn gemaakt uit Eikenhout en dus van uitstekende kwaliteit. Benieuwd naar alle vloeren? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom of bekijk hier alvast een folder van Kärhs

Lamelparket dit is het:

De 3,6 mm dikke toplaag van lamelparket wordt kruislings verlijmd op een ondervloer van kleine stroken. Doordat de stroken van de ondervloer haaks op de toplaag staan, heeft de vloer amper de ruimte om te ‘werken’. De keuze uit toplagen zijn eindeloos, want je kunt kiezen uit alle (hard)houtsoorten die er zijn. De stroken zijn meestal 19 cm breed en 220 cm lang.

Houd je van houten vloeren maar huur je een woonruimte en moet je deze straks weer kaal opleveren? Dan is het goed om te weten dat een lamelparket zwevend wordt aangebracht, waardoor deze makkelijk kan worden verhuisd naar een andere woning.

Benieuwd naar de voordelen? Wij beschreven deze in onze blog. 

Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.