jpm logo 6

Bona Deep Clean Solution

Geconcentreerde reiniger voor het grondig en diep reinigen van met parketlak behandelde of geoliede houten vloeren en houten terrasvloeren.

Voor het grondig en diep reinigen

De unieke formule maakt effectief schoon en verwijdert hardnekkige strepen, zonder dat het hout verkleurt. Wordt gebruikt om doffe houten vloeren op te frissen en/of het oppervlak te ontvetten, voordat een polish of onderhoudsolie wordt aangebracht. Ontwikkeld voor de Bona Power Scrubber, maar kan uiteraard ook voor handmatig reinigen worden gebruikt. Meer informatie is ook terug te vinden in de brochure

Kenmerken

Voordelen

Gebruik Bona deep clean solution om doffe houten vloeren te revitaliseren of om het houten oppervlak te herstellen en te ontvetten alvorens onderhoudspolish of olie aan te brengen.

Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.