jpm logo 6

PVC vloeren

Eerlijk en natuurlijk materiaal

PVC vloeren zijn erg populair in Nederland Dit hebben ze te danken aan het onderhoudsvriendelijke karakter. Tegenwoordig zijn PVC vloeren te verkrijgen in allerlei soorten, maten, kleuren en kan er zelfs een PVC vloer in visgraatpatroon gelegd worden.

Wat zijn PVC vloeren?

Onze werkwijze

De afkorting ‘pvc’ staat voor polyvinylchloride, een materiaal dat wordt gebruikt in ontelbare producten. In pvc-buizen bijvoorbeeld, die elektrische bedrading bij elkaar houden. PVC vloeren bestaan uit verschillende lagen. De onderste laag bepaalt de stabiliteit van de vloer. De toplaag bestaat uit een filmlaag en bepaalt het uiterlijk van de vloer. Deze filmlaag is tegenwoordig zeer realistisch waardoor de houtlook goed nagebootst kan worden. Tot slot bestaan PVC vloeren uit een beschermlaag die de vloer slijtvast maken.

Een nieuwe PVC vloer uitkiezen?

De vloerspecialist

Als vloerspecialist heeft JPM Parket een breed assortiment vloeren. Zo ligt er in onze 200 m2 showroom in Eindhoven altijd een vloer die bij je interieur past. Ook een andere vloer bekijken? Geen probleem. Ook voor houten vloeren of laminaatvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over een van onze vloeren? Neem contact met ons op.

Voordelen PVC vloeren

Onze werkwijze

Er zijn genoeg redenen om voor een PVC vloeren te kiezen. Ze hebben namelijk veel voordelen:

Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.