jpm logo 6

Uitgebreid assortiment van nieuwe houten vloeren

Het aanbod van onze nieuwe houten vloeren

Ben je op zoek naar een prachtige houten vloer voor jouw woning in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Best of Nuenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. JPM parket biedt verschillende soorten houten vloeren en deelt hoe je de perfecte vloer kunt kiezen voor jouw interieur.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende houten vloeren

Soorten houten vloeren

Er zijn diverse soorten houten vloeren beschikbaar, waaronder massief houten vloeren, lamelparket, multiplankvloeren en tapisparket. Elk type vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. In de regio Eindhoven, waaronder Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Best en Nuenen, bieden wij een uitgebreid assortiment aan houten vloeren om aan ieders wensen te voldoen.

Houtsoorten en afwerkingen

De keuze voor een houtsoort is belangrijk voor de uitstraling van jouw houten vloer. Populaire houtsoorten zijn eiken, teak, kersen, grenen en bamboe. Afhankelijk van jouw voorkeur en interieurstijl, kun je kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals lakken, oliën, wassen of verouderingstechnieken. Deze afwerkingen beïnvloeden de uiteindelijke look en het onderhoudsgemak van jouw vloer.

Onderhoud van houten vloeren

Het onderhoud van jouw houten vloer is essentieel voor het behoud van de schoonheid en levensduur. Vooral bij huisdieren. Regelmatige reiniging en verzorging zijn belangrijk, evenals periodiek schuren en opnieuw afwerken. In Eindhoven en nabijgelegen plaatsen zoals Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Best en Nuenen, kun je op onze expertise rekenen voor het onderhoud van jouw houten vloer.

Zo geniet je jarenlang van een prachtige, duurzame en sfeervolle houten vloer in jouw woning. Benieuwd naar de beste onderhoud tips? Wij schreven hier een blog over. 

JPM parket biedt voordelen

  1. Duurzaamheid: Onze houten vloeren staan bekend om hun lange levensduur. Met het juiste onderhoud kunnen ze tientallen jaren meegaan, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor jouw woning in Eindhoven of omliggende plaatsen.
  1. Uniek karakter: Geen twee houten vloeren zijn precies hetzelfde. De natuurlijke variatie in houtnerf en kleur zorgt voor een uniek karakter dat bijdraagt aan de charme van jouw interieur.
  1. Verbeterde luchtkwaliteit: Houten vloeren zijn hypoallergeen en hebben de neiging om minder stof, pollen en andere allergenen vast te houden in vergelijking met tapijten. Dit kan de luchtkwaliteit in jouw huis aanzienlijk verbeteren, vooral als je in een stedelijke omgeving zoals Eindhoven woont.
  1. Waardevermeerdering: Het investeren in een hoogwaardige houten vloer kan de waarde van jouw woning verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.
 
Meer over deze voordelen hebben wij samengevat in een blog. Of je nu in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Best of Nuenen woont, een houten vloer is een uitstekende keuze voor jouw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze houten vloeren, het leggen ervan en het onderhoud. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte houten vloer die past bij jouw persoonlijke stijl en budget. Maak een showroomafspraak en bekijk ons aanbod.

Een bezoek aan onze showroom

Om de verschillende houtsoorten, afwerkingen en vloertypen in het echt te zien en te ervaren, nodigen we je uit om onze showroom in Eindhoven te bezoeken. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak of loop gewoon binnen tijdens onze openingstijden. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte houten vloer voor jouw woning in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Best en Nuenen.

Inspiratie en advies

Onze showroom biedt volop inspiratie en ideeën voor het inrichten van jouw woning met een prachtige houten vloer. Bekijk projecten die we hebben gerealiseerd in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Best, Helmond en Nuenen en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die houten vloeren bieden. Onze experts staan klaar om je te adviseren en samen met jou de perfecte vloer te kiezen die aansluit bij jouw smaak en interieurstijl, ook wanneer je vloerverwarming wilt combineren met een houten vloer. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke eiken vloer, een trendy visgraatpatroon of een unieke, verouderde look, bij ons vind je de ideale houten vloer voor jouw woning in Eindhoven en omgeving. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze vakkennis en uitstekende service. Samen creëren we de perfecte basis voor jouw droominterieur.

Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Ook voor die tijd zat Jean-Pierre niet stil. Hij volgde de opleiding tot parketteur en begon in 1996 met werken als parketspecialist bij gerenommeerde parketvloerbedrijven in Eindhoven. Het maakt hem trots dat nu onder de naam van JPM Parket met veel persoonlijke aandacht voor de klant bijzonder mooie vloeren worden gelegd.