jpm logo 6

Multiplankvloer

Met een multiplankvloer kies je voor een prachtige, kwalitatief sterke houten vloer.

Multiplankvloer informatie

Deze vloer kent een onderlaag van berken multiplex waarop iedere houtsoort kan worden verlijmd, variërend van eiken tot robijn en van merbau tot afzelia. Deze vloer kunnen we in delen leveren tot wel 40 centimeter breed. Ter vergelijking: de delen van een tapis parket zijn maximaal 18 centimeter breed. 

De toplaag van een multiplank is verkrijgbaar in verschillende diktes. Voor een slaapkamer volstaat een toplaag van 3 mm. Veel mensen kiezen voor de woonkamer een toplaag van 4 mm, een toplaag van 6 mm volstaat ook. Hoe dikker de toplaag, hoe vaker de houten vloer kan worden opgeschuurd. Een vloer met een toplaag van 6 mm kan wel vijf keer worden opgeschuurd en levert zeker vijftig jaar woongenot.

Houd je van houten vloeren en gaat je specifieke voorkeur uit naar een multiplank? Dan is het goed om te weten dat deze vloer zowel verlijmd als zwevend kan worden aangebracht. Een verlijmde vloer zit met lijm vast op de ondervloer. Een zwevende vloer niet, daar zitten alleen de delen onderling met lijm aan elkaar vast.

Goed te combineren met vloerverwarming

Waarom een multiplankvloer?

Veel nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig voorzien van vloerverwarming. Deze vloeren kun je hiermee prima combineren, mede dankzij de lijm die wordt gebruikt. De nieuwe soort water gedragen lijmen zijn licht elastisch: ze bewegen mee met je vloer. Wel blijft het verstandig de temperatuur en de luchtvochtigheid niet te veel te laten schommelen.

Multiplankvloer laten leggen

Wil je jouw nieuwe vloer direct laten leggen? JPM Parket neemt dit graag uit handen voor je. Multiplank is een handig kliksysteem waardoor deze vloer goed te leggen is en uit elkaar te halen. Deze vloeren kennen vele voordelen waarvan het kliksysteem er slechts één van is. 

Voordelen van de multiplank

  • Deze vloer ziet er wellicht precies hetzelfde uit als een gewone houten vloer, maar door de verschillende lagen is de vloer een stuk duurzamer en stiller voor de buren.
  • Het is een stuk goedkoper dan de masief houten vloeren, maar geeft de zelfde “look and feels”.
  • Multiplank is ook op verschillende manieren te leggen. Wil je de vloer laten leggen in een visgraatpatroon? Dat kan! 
  • Door de hardhouten toplaag is de vloer zeer ecologisch.
  • Deze vloer gaat tevens uitstekend met vloerverwarming. Heerlijk om op blote voeten door huis heen te lopen. 
 

Nog niet overtuigd van deze vloeren? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom aan de Lucas Gasselstraat 21 in Eindhoven. In onze showroom vind je verschillende kleuren en materialen voor jouw droomvloer. We adviseren je graag over de legtechnieken die het beste in jouw woning of kantoorruimte passen. 

Meer horen over de voordelen of liever direct een offerte opvragen omdat je jouw keuze al hebt gemaakt? Neem contact met ons op of bel 06 – 2950 3533.

Veno Wood Flooring

Multiplankvloeren van Veno Wood Flooring

Om jou van de beste multiplankvloer te voorzien, werken wij samen het Nederlandse merk Veno Wood. Duurzaamheid en houtbewerking staan bij Veno hoog in het vaandel, dat maakt deze samenwerking voor ons zo interessant. Veno Woord produceert alle planken van de multiplankvloer in Nederland, van het sorteren van het hout tot het aanbrengen van de allerlaatste olielaag.

Kies je voor een multiplankvloer bij JPM Parket, dan kies je voor een 100% made in Holland vloer mét duurzame materialen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Meer weten over Veno Wood? Lees snel verder!

multiplankvloer

Betaalbare multiplankvloer in Eindhoven

Overweeg je een multiplankvloer? Dat is een goede keuze! Multiplankvloeren zijn een uitstekende en betaalbare optie om jouw huis een compleet nieuwe stijl te geven. 

Je bent verzekerd van een kwalitatief goede vloer voor een prima prijs. Wil je weten welke multiplank het beste in jouw huis past? Wij hebben verschillende soorten en materialen beschikbaar. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Eindhoven. Wij voorzien je graag van passend advies. 

Vraag naar de mogelijkheden

JPM Parket adviseert je graag verder

Wil je je laten adviseren over een nieuwe houten vloer zoals een multiplankvloer? JPM Parket in Eindhoven heeft het beste advies. Een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan, maak een afspraak en wij zetten de koffie klaar.