Vloeren Eindhoven

Ben je op zoek naar een vloer in Eindhoven, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Dan ben je bij JPM Parket aan het juiste adres. JPM Parket is dé vloerenspecialist in Eindhoven en omstreken. Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten vloeren. Wij geven je graag advies, zodat je de juiste vloer in huis haalt. Van echte houten vloeren tot aan laminaat, JPM Parket heeft een vloer die bij jou past!

Houten vloeren

JPM parket heeft een uitgebreid assortiment van houten vloeren. Ons aanbod is zeer divers, omdat wij vinden dat een houten vloer een investering is in de toekomst. Over de kwaliteit valt niet te discussiëren en met de vele soorten, patronen, kleuren en designs vind je bij ons de juiste houten vloer.

Verouderde vloeren

Houten vloeren met een verouderde look zijn de laatste jaren erg populair. Laat je niet misleiden door de naam, verouderde vloeren worden door JPM Parket nieuw geleverd. Deze stijlvolle vloeren worden bewerkt met steentjes en glas waardoor de ‘slijtage’ in de vloer komt. Maak je zelf schade op de vloer, dan is dit bijna niet te zien.

Lamelparket

Bij JPM Parket is de keuze uit toplagen voor lamelparket eindeloos. Je kunt kiezen uit alle (hard)houtsoorten die er zijn. Een van de grootste voordelen van lamelparket is dat het zwevend gelegd kan worden. Huur je een woonruimte dan is dit ideaal. Deze vloer kan makkelijk verhuisd worden naar een andere woning.

Multiplankvloer

Een multiplankvloer heeft een onderlaag van berken multiplex. Dit is gunstig omdat iedere houtsoort op deze onderlaag kan worden gelijmd. U heeft een ruime keuze variërend van eiken tot robijn en van merbau tot afzelia. Deze toplaag kan wel tot wel vijf keer worden opgeschuurd worden en gaat zeker vijftig jaar mee.

Tapisparket

Tapisparket is de verzamelnaam voor het ambachtelijke parket zoals het van oudsher wordt gelegd, op een ondervloer van mozaïek of spaanplaat. Deze vloer kan gelegd worden in stroken, een blokpatroon of in visgraatpatroon. U heeft keuze uit wel 40 verschillende soorten hout.

Laminaatvloeren

De kwaliteit van laminaatvloeren zijn sterk verbeterd. Laminaat is slijtvaster en sterker geworden. In tegenstelling tot voorheen kunnen deze vloeren nu tegen een stootje. Wanneer er toch groot schade aan het laminaat wordt gemaakt kan dit gemakkelijk opgelost worden. Het is mogelijk om delen van de vloer te vervangen, bewaar daarom altijd extra stroken. Bovendien is de aanschaf en het leggen van laminaat relatief goedkoop.

PVC vloeren

Een PVC vloer lijkt een beetje op zeil: het is net zo dun en soepel maar met een sterke toplaag. Bij JPM Parket vind je PVC vloeren die niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. De vloer kan bedrukt worden met allerlei printen, ga je voor de hout look of toch liever voor beton. Een PVC vloer is goed bestendig tegen vocht en daarmee ook geschikt voor vloerverwarming.

Vloeren in Eindhoven bij JPM Parket

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment van JPM Parket? Kom langs bij onze showroom in Eindhoven. Wij staan klaar om je professioneel advies geven over alle vloeren. Samen kiezen we de vloer die het beste bij jou past!

Meest recente berichten