Project omschrijving

Verouderde vloeren

De nieuwste trend op het gebied van nieuwe houten vloeren

Parketvloeren die eruitzien alsof ze al jaren oud zijn. De vloerdelen zijn ‘getrommeld’: dat betekent dat ze in een grote trommel zijn gestopt, samen met steentjes en glas. Het hout vertoont daardoor plekken van slijtage en er zitten putjes en kleine scheuren in.

Deze verouderde houten vloeren zijn verkrijgbaar in tapisparket en als multiplankvloer. Overweeg je zo’n vloer, weet dan wel dat de spijkergaatjes zichtbaar blijven. Na het plaatsen wordt de vloer niet meer geschuurd en gelakt of geolied. Het is immers juist de bedoeling dat de vloer sporen van slijtage vertoont.

Wat bij verouderde vloerdelen wel gebeurt, is het beitsen in een bepaalde kleur. Deze beits zorgt voor verdieping van de kleur en geeft de woning een persoonlijk accent. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mediterrane of Scandinavische sfeer. Ben je de kleur van de vloer na verloop van tijd beu? Dan kan de houten vloer worden opgeschuurd en voorzien van een andere kleur beits.

Relaxed wonen?

Kies voor een verouderde vloer, waarop een scheurtje of een deukje extra niet opvalt.

Ik wil een verouderde vloer
Kwaliteit voorop

Neem contact op met JPM Parket in Eindhoven.

Wil je een mooie nieuwe vloer? Je oude vloer een nieuw leven inblazen door deze te laten schuren of wil je je trap laten bekleden zodat deze weer mooi en veilig is?

NEEM CONTACT OP