Laminaatvloer in Eindhoven

Laminaatvloer
Op zoek naar een laminaatvloer in Eindhoven? JPM Parket helpt u graag met het uitkiezen. Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten patronen, kleuren en kwaliteit.

Waarom een laminaat vloer?

Bij 60% van de huishoudens in Nederland ligt een laminaatvloer. Dit maakt de laminaatvloer de populairste vloer van Nederland. De kwaliteit van laminaat is de afgelopen jaren ook sterk verbeterd. Het is slijtvaster geworden, kan goed tegen een stootje en is beschikbaar in allerlei patronen en kleuren.Laminaat heeft de uitstraling van een parketvloer maar de voordelen van een laminaatvloer. We hebben de grootste voordelen hier al uitgelegd.

Eigenschappen Laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende soorten hardheid. Om die reden is een laminaatvloer met een hoge hardheid beter geschikt als deze intensief wordt belopen. Voor de slaapkamer volstaat een laminaatvloer met een lagere hardheid.Bij veel vloeren is er de keuze om deze zwevend of verlijmd te leggen. Laminaat wordt altijd zwevend gelegd en dus niet vastgemaakt aan de ondervloer. De vloer kan na een verhuizing dus gewoon worden meegenomen.

JPM Parket Eindhoven

Een laminaat vloer is niet zomaar gekozen. Door de vele types, patronen en kleuren kan de keuze soms lastig zijn. Kom daarom eens langs in onze showroom. JPM Parket heeft 200m2 aan voorbeeldvloeren zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Meest recente berichten