jpm logo 6

PVC vloer met vloerverwarming

PVC vloer met vloerverwarming

PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair en veel terug te zien in woningen en bedrijfspanden. Dit komt doordat PVC vloeren vele voordelen hebben, zoals de waterbestendigheid, de onderhoudsvriendelijkheid en het geluiddempende karakter. Maar dat is niet alles! PVC vloeren kunnen ook in combinatie met een vloerverwarming gelegd worden, wat je tegenwoordig veel terug ziet in nieuwbouwhuizen.

 

Voordelen van een vloerverwarming

  • Je ziet het steeds vaker: vloeren met een vloerverwarming. Dat wil jij natuurlijk ook! Door gebruik te maken van een PVC vloer in combinatie met een vloerverwarming, heb je tegelijkertijd ook nog eens een prachtige vloer.
  • Door de verwarmde vloer kun je lekker op de warme vloer op je blote voeten lopen, zonder koude voeten. Ideaal in de winter! 

Het onderhouden van een PVC vloer met vloerverwarming

Het onderhouden van een PVC vloer met vloerverwarming is, net zoals bij een PVC vloer zonder vloerverwarming, eenvoudig. In deze blog lees je meer over het onderhouden van je PVC vloer!

Dikte van PVC vloer

Het belangrijkste element wat een PVC vloer zo geschikt maakt voor een vloerverwarming, is de dikte van het materiaal. De dunne laag geleidt de warmte eenvoudig, waardoor de vloerverwarming niet veel hoeft te stoken. PVC vloeren komen in verschillende varianten. De meest gebruikte vormen en de diktes van deze vloeren hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Een verlijmde PVC vloer heeft een dikte van 2-3 mm.
  • Een klik PVC vloer heeft een dikte van 4,5 tot 7,5 mm

PVC vloeren van JPM Parket in Eindhoven

JPM Parket in Eindhoven heeft een breed assortiment PVC vloeren. In onze 200m2 grote showroom vind je eindeloze opties aan vloeren. Benieuwd naar PVC vloeren, of misschien juist een laminaat of parket vloer? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Heb je vragen over een van onze vloeren? Neem contact met ons op.